2013. június 1., szombat

MIÉRT HOZTUK LÉTRE A BlOGOT?




Volt egy gyönyörűen hangzó számunkra is csábító ok mégpedig, hogy kikiáltottak minket grupiknak. Ezzel nem is lenne gond, ha akkor mikor ezt tették lett volna alapja.

Én máig nem vagyok hajlandó teljesen elismerni ezt. Lehet, hogy túl más elképzelésem van a szó jelentéséről. Nem visítok kikelve magamból ész nélkül egy bandáért. Azért előbb meg kell dolgozniuk, egy kibaszott jó koncerttel. És te?

Néma csönd a válasz…

Akkor folytatom. Igazi okunk talán az, hogy elegünk van abból, hogy egy 3. személy leírása/beszámolója alapján gondolják, hogy „ismernek” minket.

Számtalan „városi legendát” vélnek az emberek igaznak. Nos, néhány velünk kapcsolatosat a blog bejegyzéseink alapján megcáfolunk.

Vagy épp megerősítünk. /Megtalálta a tollát…klaviatúráját/

Aki csak 5 percet is ránk szánt /vette a bátorságot/ egy beszélgetésre, annak általában megváltozott a véleménye.

Név nélkül a neten mindenkinek nagy a szája.

Aki sejti, hogy kik vagyunk az nem úgy gondol ránk mint aki arc/név nélkül szólogat be.

A kisatírozott személyek úgy is magukra ismernek. Neked meg kedves 3. nem kell tudnod, hacsak nem ezen akarsz pletykálkodni.

Amúgy halkan megjegyezném, hogy „Nehéz normálisnak, ép elméjűnek mutatkozni ha alapjáraton már rég megbomlott az elméd.”

Ezt tehát ne várjátok.

Végszóra pedig:”Csak annyit akarok, hogy békén hagyjanak és úgy olyan stílusban éljem az életem ahogy akarom” és ezért ne ítélj el. Én legalább meg merem tenni.



Csók és puszi   Alice & Angiey


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése